Hisztikezelő kisokos tudatos szülőknek

Miért hisztizik a gyermeked és mit tehetsz az ilyen szituációk megelőzése és hatékony kezelése érdekében?

Töltsd le az ingyenes e-bookot!

Dühkitörés, lázadás vagy az akarat érvényesítés gyakorlása? Minden édesanyának fejtörést okoz, mit kezdjen a hisztivel és hogyan kezelje, ha gyermeke esetleg nyilvános helyen zendít rá. Helyesen kezelni a dackorszakot és a vele járó hisztérikus szituációkat bizony nem egyszerű, kiváltképp akkor, ha nem tudjuk, mi zajlik ilyenkor a gyermekben.

Ebben az e-bookban támpontokat szeretnék Neked adni azzal kapcsolatban, hogyan segítheted gyermeked érzelemszabályozásának fejlődését, hogyan kezeld a hisztit, mit tegyél vagy éppen mit ne tegyél.

Ebből az e-bookból meg tudod:

  • gyermeked miként tanulhatja meg az önkontrollt,
  • a hisztinek milyen fajtái vannak, hogyan ismerheted fel és mit érdemes tenned ezekben a szituációkban,
  • mik azok a tipikus helyzetek, amik hisztihez vezetnek,
  • mit NE tegyél, ha hisztizik a gyereked,
  • hogyan húzd meg a saját határaidat anyaként

Aki az e-bookot írta

Ismerd meg a szerzőt

Dorogi Lizy vagyok mesekönyvíró és három gyermek édesanyja.
A gyermekek számából már sejtheted, hogy a gyakorlatban is túl vagyok egy-két hisztin a gyermekeim részéről és a hiszti túléléséről az anyai vagyis saját oldalamról.

A gyermekeim már nagyobbak, s bár az idő megszépíti a régi emlékeket, mégis azt kell mondjam a gyermekeim nem voltak hisztisek. Jó, jó tudom, hogy ezért a mondatomért utálni fogtok, de néhány dolgot elhatároztam, néhány dolgot pedig megtanultam az
ilyen szituációkból. 

Mivel alapvetően abban hiszek, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolatok könnyebben átvészelik a nehezebb helyzeteket is, ezért szülői szerepem és a munkám során is arra törekedtem, hogy ezt lehetővé tegyem. Nekem erre kiváló eszköz volt a mese és történetek ereje. Egy huncut kis manó, RongyJankó és segítőtársamul szegődött ezen az úton. Az ő segítségével próbálok értékeket, ismereteket mutatni az élet különböző területein gyermeknek és szülőnek egyaránt.

Copyright ©Meséld el / Készítette: Ruinlab