MESÉLD EL! KÖNYVEK Dorogi Lizy tollából

GYEREKNAPI AKCIÓ MÁJUS 26-IG

Ajándék Hisztikezelő Kisokos e-book minden rendelés mellé!

Tanítsd meg gyermekednek az alapvető érzelmeket játékos formában vagy tegyetek izgalmas felfedezéseket RongyJankóval, a huncit kis manóval!

Kreatív mesekönyvek a gyermekeddel töltött közös pillanatokért

RongyJankó az Óvodában

RongyJankó az Óvodában

Érzelmeinkről beszélni és azokat megfogalmazni nem könnyű, nekünk felnőtteknek is sokszor kihívást okoz, hát még a kicsiknek. De az érzelmeinkről beszélni fontos, és minél hamarabb kezdjük el, annál többet fog segíteni az élet számos területén. Szülőként pedig az a legfontosabb feladatunk, hogy gyermekeinkkel megismertessük a különböző érzelmeket és játékos eszközökkel tanítsuk meg nekik az érzelmek felismerését és kezelését. 

A RongyJankó az óvodában mesekönyv öt történeten át mutatja be, hogy jutott el RongyJankó az elhatározástól az óvodáig. Miután (most megsúgom a titkot!) sikeresen óvodás lett, végigvezeti gyermeked az Érzelmek Birodalmában

Olyan kérdésekre keresi a választ, hogy mik is azok az érzelmek, mi a szerepük az életben, milyen érzelmek vannak. Külön beszélgethetünk a dühkezelésrőlhiszen az óvodás életében sok olyan helyzet van, ami könnyen felbosszanthatja, dühös lesz és előfordul, hogy nem a legjobban kezeljük ezeket a helyzeteket.

RongyJankó ezekre is mond ötleteket.

Rongy Jankó Világfelfedezése

RongyJankó Nagy Világfelfedezése

Míg RongyJankó a világot fedezi fel, addig gyermeked kísérője az útján, hiszen játékos feladatokon, színezőkön keresztül ő ismerkedik, többek között a színekkel és formákkal, az irányokkal és az alapvető viselkedési és közlekedési szabályokkal és még sok minden mással is!

Ki az a RongyJankó?

“A nevem RongyJankó. A Télapó egyik manója vagyok. Nem kobold, hanem ahogy Anyum mondja, egy kolontos bobold. A nevem nem azért kaptam, mert rongyokban járok. Szó sincs róla! Anyukám mindig szép, tiszta ruhákban járat. Csíkos felső, pántos nadrág, kis kabát, hogy meg ne fázzak. Csíkos zoknim illik a felsőmhöz. Csengettyűs cipőm, csengettyűs sapkám mindig tudatja Anyukámmal, hol járok.

Azért vagyok RongyJankó, mert a felnőtt manók szerint állandóan rendetlenkedem.

Becsszó, nem direkt csinálom!

Csak nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok! Érdekel minden. Mindent meg kell fognom, meg kell kóstolnom, ki kell próbálnom. Na, emiatt kerülök sokszor bajba! Engem a felnőttek mindig keresnek: mindenfele eltűnök, leesek-kiesek, sérül kezem, lábam, orrom vérzik. Estére csupa kosz vagyok. Na, ezért vagyok RongyJankó!”

Miért válaszd RongyJankó történeteit gyermeked számára?

A RongyJankó könyvek célja a mese, majd a későbbiekben az olvasás megszerettetése, hogy a gyermeked örüljön, hogy ő is visszaköszön a mesekönyvek lapjairól és a közös családi emlékek megmaradjanak a későbbi évek folyamán is. 

A történeteken túl a gyermeked személyes dolgait tudod megörökíteni szöveggel, fotóval vagy rajzok formájában. Az elhelyezett feladatok pedig segítik őt a „világ felfedezésében”, készségeik fejlesztésében, ismeretek átadásában.

Kicsit mesekönyv, kicsit foglalkoztató, kicsit kalandkönyv, kicsit kreatív emlékkönyv.

És most minden rendelés mellé
ajándék: Hisztikezelő Kisokos

Dühkitörés, lázadás vagy az akarat érvényesítés gyakorlása? Minden édesanyának fejtörést okoz, mit kezdjen a hisztivel és hogyan kezelje, ha gyermeke esetleg nyilvános helyen zendít rá. Helyesen kezelni a dackorszakot és a vele járó hisztérikus szituációkat bizony nem egyszerű, kiváltképp akkor, ha nem tudjuk, mi zajlik ilyenkor a gyermekben.

Ebből az e-bookból meg tudod:

  • gyermeked miként tanulhatja meg az önkontrollt,
  • a hisztinek milyen fajtái vannak, hogyan ismerheted fel és mit érdemes tenned ezekben a szituációkban,
  • mik azok a tipikus helyzetek, amik hisztihez vezetnek,
  • mit NE tegyél, ha hisztizik a gyereked,
  • hogyan húzd meg a saját határaidat anyaként


Vásárolj mesekönyvet gyereknapi akcióban!

A kedvezmény 2022. május 26-ig érvényes.  Minden rendelés mellé ajándékba adjuk a Hisztikezelő Kisokos e-bookot.