Általános Szerződési Feltételek – Meséld el! könyvek

Kedves Megrendelő!

A gyermek számára készülő mesék egy része egyedi, csakis az ő személyiségére, érdeklődésére, szokásaira épül. Ezért fontos számomra, és remélem számodra is, a „közös munkánk”, kapcsolatunk alatt az együttműködés.

Kérlek, olvasd el ezt a tájékoztatót, ami segít a rendelés menetének megismerésében. Ha még kérdésed lenne, keress nyugodtan az elérhetőségeimen.

Megrendelés leadása

A mesekönyvek árai tartalmazzák a szellemi termékem értékét (idő-és energiaráfordítás, kreativitás), szerkesztési és nyomdai munkálatokat és a könyvkötészeti költségeket. A könyvek árait a Személyre szabott mesekönyvek menüpont alatt, a fejlesztőkönyvek esetén a könyvek leírásánál találod. találod. A termékek árai nem tartalmazzák a szállítás költségét, ennek összegéről az Átvételi-, és szállítási feltételek pontban tájékozódhatsz. Az árak a törvényben meghatározott ÁFA-t tartalmazzák.

A rendelés lépései, ha áttanulmányoztad a feltételeket:

  1. Megrendelés

A honlapon található megrendelőlapot pontosan kitöltve küldd vissza az info@meseldel.hu e-mail címre. Fontos a pontos kitöltés, mert a személyreszóló mesekönyv elkészítése illetve a megrendelés és szállítás erre épül. A megjegyzés rovatban üzenhetsz nekem! A gyermeket érintő fontosnak tartott dolgok leírásával még személyesebbé tehetem egyedi mesekönyved. Lehetőséged van a rendeléssel kapcsolatos egyéb fontosnak tartott információk megadására is (pl. sürgősségi eset, személyes átvétel).

Az itt található ÁSZF tartalmazza a vásárlási-, fizetési-és szállítási információkat. Ennek elfogadása teszi lehetővé a rendelés megkezdését, a vásárlás lebonyolítását. Köszönöm, hogy ezt figyelembe veszed!

  1. Visszaigazolás

Ha megrendelésed beérkezett, 48 órán belül küldök egy visszaigazoló e-mailt, és felveszem veled a kapcsolatot egyeztetés céljából. Ha nem érkezik visszaigazoló e-mail, kérlek írj az info@meseldel.hu címre és utánanézek a dolgoknak!

  1. Fizetés

A visszaigazolt megrendelést követően újabb e-mailt kapsz, mely tartalmazza a fizetés feltételeit, a pontos összeget, cégnevet, bankszámlaszámot. Az egyedi, névre szóló termékek esetében a könyvek (termékek, szolgáltatások) díját, valamint a szállítás költségeit banki előreutalással lehet teljesíteni. Kérlek, hogy az utalás 48 órán belül történjen meg, különben megrendelésed nem áll módomban teljesíteni. A rendelés törlésével egyidőben, írásban, az általad megadott e-mail címen értesítelek. A munkát az egyeztetés, valamint a készítési költség átutalása/megérkezése után kezdem el a személyreszóló könyvek esetében, a fejlesztő könyvek esetén ez a megrendelés teljesítésére vonatkozik. Most már nincs más dolgod, mint várni a hírt, hogy „Elkészült a mű!”

  1. Átvétel, szállítás

A könyvek elkészülésének maximális időtartama 2-4 hét (pontosabban az egyeztetés során derül ki). Sürgős esetben 3000 Ft sürgősségi felárat számítok fel. Ezt követően kerül sor az átvételre.

Lehetőségek:

  1. a) Személyes átvételi lehetőség díjmentesen Debrecenben és Mikepércsen. Az átvétel pontos helyéről és idejéről a könyv elkészülte után egyeztetünk.
  2. b) Lehetőség van a könyvek postai úton történő átvételére is. Ez esetben ajánlott küldeményként adom fel a csomagot. A szállítás költségét a Magyar Posta mindenkori díjszabása határozza meg. A szállítás költségét a termék súlya határozza meg. Több rendelés esetén ezek összeadódnak. A szállítás költségéről a megrendelést követően a fizetési feltételeket tartalmazó e-mailben tájékoztatlak. A fizetés banki előreutalással történik.
  3. c) Lehetőség van továbbá a termék csomagküldő szolgálattal való eljuttatására is.

Szerzői jogok

A könyv, amit a kezedben tartasz, fontos érzelmi értékkel bír. A gyermeknek, aki ezt az ajándékot kapta és Nekem. Sokat dolgoztam vele, szeretettel készítettem a Te szerettednek. Meséim önálló szellemi terméknek minősülnek, kérlek, értékeld ezt, s bármennyire is tetszik, ne másold, ne sokszorosítsd.

Szellemi termékem iránti tiszteleted köszönöm!

Ha tetszik ajánld másnak is, legyen mindenki hős!

Az Életfonal Közhasznú Egyesület előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen a honlapon tartalmi, grafikai vagy képi elemeinek beépítése más honlapba, vagy egyéb módon történő felhasználása. Tilos ezeknek a letöltése, többszörözése, újra közvetítése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az Egyesület írásos beleegyezése nélkül.

Elállás joga, garancia

A termékem, az egyedi mesekönyv speciális, a Te igényeid szerint készült, az elállás joga 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek alapján nem érvényesíthető. Ha a termékkel kapcsolatosan minőségi kifogással kívánsz élni, kérlek, jelezd az info@meseldel.hu címen, s  azonnal kivizsgálom. Ha a mesekönyv valamilyen oknál fogva nem készül el a megadott határidőig, a könyv teljes árát és a postaköltséget is visszautalom a Megrendelő részére.

Adatkezelés

A megrendelés során a birtokomba jutott személyes adataidat bizalmasan kezelem, és harmadik fél részére át nem adom. Az adatokat kizárólag saját reklámcélra, hírlevelek, DM levelek küldésére használom, melyről írásban bármikor lemondhatsz.

Elérhetőségek és cégadatok

Név: Életfonal Közhasznú Egyesület

Székhely: 4271 Mikepércs, Széchenyi István út 16/1

Elérhetőség, elektronikus levelezési cím: info@meseldel.hu

Bírósági nyilvántartásba vétel száma: 3959

Adószám: 18205640-1-09

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Debreceni Bíróság

Telefonszám: 06-20/942-8100